You are currently viewing Als je een Shopify website wilt laten maken, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele resources die je kunnen helpen:

Als je een Shopify website wilt laten maken, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele resources die je kunnen helpen:

  1. Shopify website builder: Shopify biedt een eenvoudig te gebruiken drag-and-drop website builder waarmee je zonder programmeerkennis een website kunt maken. Shopify biedt betrouwbare website hosting, domeinnaamregistratie, talloze tools, apps, stockfoto’s, helpbronnen en nog veel meer1.
  2. PiPiADS: PiPiADS biedt informatie over het integreren van Shopify in een bestaande website en hoe je een Shopify website kunt maken2.
  3. Uplers: Uplers biedt gespecialiseerde Shopify webdesign services, waaronder responsieve, gebruiksvriendelijke en interactieve Shopify thema’s voor je winkel. Ze bieden ook product- en inventarisinstellingen, Shopify SEO-implementatie en Shopify app-ontwikkelingsservices3.
  4. 99Designs: 99Designs biedt een gids over hoe je een Shopify-website in 9 stappen kunt maken, inclusief het vertrouwd raken met de Shopify-websitebouwer, het plannen van je website en het personaliseren van je Shopify-website om het jouw eigen te maken. Ze bieden ook Shopify webdesign services6.
  5. Mystic Web Designn: Mystic Web Designn is een Shopify-ontwikkelingsbedrijf in Californië dat Shopify-ondersteuning en -onderhoud biedt. Ze hebben meer dan 100 websites gebouwd op Shopify en zijn trots op hun partnerschap met Shopify5.
  6. Folio3 eCommerce: Folio3 eCommerce biedt volledige Shopify e-commerce ontwikkelingsdiensten en oplossingen aan klanten over de hele wereld, die een breed scala aan industrieën bestrijken. Ze zijn gespecialiseerd in turn-key integratieoplossingen en Shopify-plugin-ontwikkeling4.

Deze resources kunnen inspiratie bieden voor je eigen Shopify website-ontwikkeling, omdat ze verschillende ontwerpstijlen, productaanbiedingen en marketingstrategieën laten zien.

yoursitesbuilder

Website Designer

Leave a Reply